Aannemers in waterbouw

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Heeft uw project aannemers met kennis in waterbouw nodig? MABA Waterland B.V. in Purmerend heeft grote affiniteit met water en onze aannemers en waterbouwers. Wij hebben een overvloed aan ervaring met het ontwerpen en plaatsen van waterbouwconstructies.

Aannemers in de waterbouw en tunnelbouw

Onze aannemers hebben expertise in zowel waterbouw, tunnelbouw als houtbouw. Kwaliteit staat bij onze waterbouwers hoog in het vaandel en door verschillende projecten heeft ons bedrijf uitgebreide kennis van diverse soorten materiaal. Ook kan MABA Waterland B.V. deze projecten vanaf de eerste stap voor u ontwerpen. Onze waterbouwers verzorgen onder ander de aanleg en vervanging betonnen damwanden, beschoeiingen en bruggen. Daarnaast kunnen wij ook steigers aanleggen. Tunnelbouw is een discipline op zichzelf. Echter is, net als bij waterbouw en andere disciplines, binnen de tunnelbouw uiteraard veiligheid belangrijk. Ons GWW-bedrijf in Noord-Holland heeft ervaring met het aanbrengen van brandwerende beplatingen in tunnels. Tevens zijn onze aannemers bekend met de nationale wet- en regelgeving die benodigd is bij het werken aan tunnels. Daarnaast zijn plaatsingen, beheer en onderhoud van vluchtdeuren ook een deel van onze werkzaamheden. Ook voeren wij houtreparatie in regio waterland uit.

Certificaten in de waterbouw en tunnelbouw

Tevens beschikken onze waterbouwers over verschillende certificeringen die belangrijk zijn voor aannemers in de waterbouw en tunnelbouw. Dat maakt ons een uitermate geschikte en professionele partner in Purmerend en omstreken. Het betreft de volgende certificaten:

  • VCA**
  • ISO 9001
  • VCA-VOL
  • BRL9101 (veilig werken langs de weg)
  • Deskundig Leidinggevend Persoon
  • Machinisten diploma
  • Alfa ISO9001 en VCA** managementsysteem
Houten leuning van een brughouten brug met houten poort

Bel ons nu voor een deskundig planning voor uw project

Bent u op zoek naar aannemers voor uw projecten in de waterbouw of tunnelbouw? Neem telefonisch contact met ons op via 0299 700 266 en ontvang persoonlijk advies van onze waterbouwers, op basis van uw situatie. Wilt u meer weten over ons aanbod aan diensten en onze werkwijze? Stuur dan een email naar info@mabawaterland.nl.