Brug vervangen in Noord-Holland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Ons bedrijf zorgt ervoor dat uw brug deskundig wordt vervangen in Noord-Holland en omstreken.  MABA Waterland B.V. is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse bouwwerken, waaronder bruggen. Ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen.

Neem direct contact met ons op

Brug laten vervangen door specialisten in Noord-Holland

Na enkele jaren is het belangrijk om de brug te vervangen. Dit doen wij voor diverse redenen. Doordat er steeds meer verkeer is en de vrachtwagens zwaarder zijn geworden, worden de bruggen optimaal gebruikt. Om de kwaliteit van de burg te behouden is het belangrijk om de brug de vervangen. Zo wordt de constructie van de brug nog veiliger en worden er duurzame producten gebruikt. Het is daarom ook belangrijk om tijdig onderhoud aan uw burg te laten plegen. Naast het vervangen van de gehele brug in Noord-Holland, ook vervangen wij dekdelen. Dit is de bekleding van de brug.

close up brug leuningwoningen aan het water

Maak een adviesafspraak

Heeft u interesse om uw brug te laten vervangen door ons bedrijf in Purmerend in Noord-Holland? Maak dan een adviesafspraak. Tijdens dit gesprek legen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn en hoe onze werkwijze eruit ziet. U maakt een afspraak door te bellen naar 0299 700 266 of stuur een e-mail naar info@mabawaterland.nl. Ook voor vragen staan wij u graag persoonlijk te woord.