Houtbouw in Noord-Holland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Bent u voor een project op zoek naar een specialist met kennis in houtbouw in Noord-Holland? Maak dan kennis met ons bedrijf uit Purmerend. MABA Waterland B.V is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van diverse bouwwerken van staal, beton en hout. Ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen.

De expert in houtbouw in Noord-Holland

In de houtbouw voeren wij diverse projecten uit in Noord-Holland. Ons bedrijf uit Purmerend past hout toe in diverse projecten. Dit kan voor grote projecten zijn, denk hierbij aan ontwerpen van een brug of het plaatsen van damwanden. Ook voor particuliere bieden wij diensten aan. Wij plaatsen vlonders en steigers. Dat is ideaal voor aan de waterkant of in de tuin. Maar u kunt ook een pergola laten plaatsen door ons. Deze dient als overkapping in de tuin, maar ook een plek waar planten kunnen groeien.

close up brug leuningwoningen aan het water

Bel ons voor meer informatie

Onze specialisten helpen u graag met diverse projecten in de houtbouw in Noord-Holland. Wilt u meer informatie over onze werkwijze bij houtreparatie? Of heeft u vragen over hoe wij hout toepassen bij uw project? Bel ons dan gerust voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0299 700 266 of stuur een e-mail naar info@mabawaterland.nl.