Houtreparatie in regio Waterland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Voor houtreparatie in regio Waterland is MABA Waterland B.V de geschikte partner. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen, ontwerpen en onderhouden van diverse bouwwerken, van bruggen tot vlonders. Alles is mogelijk bij ons. Naast het werken met hout, hebben wij ook expertise op vlak van andere materialen, waaronder beton, staal en composiet. Ontdek op wat ons bedrijf voor u kan betekenen als het gaat om houtreparatie.

Houtreparatie laten uitvoeren door een specialist in regio Waterland

Als specialist in de houtbouw in Noord-Holland voert ons bedrijf uit Purmerend diverse projecten uit die betrekking hebben tot houtrepartie in de regio Waterland. Dat doen wij voor bedrijfsmatige projecten en projecten voor particulieren, bijvoorbeeld bij het onderhoud aan een constructie van een brug of aan damwanden. Als het gaat om particulieren projecten kunt u ons inschakelen voor het uitvoeren van houtreparatie aan een pergola of vlonder.

close up brug leuningwoningen aan het water

Maak direct een adviesafspraak

Wilt u in de regio Waterland houtreparatie laten uitvoeren? Schakel dan de experts van ons bedrijf in Purmerend in. Het is mogelijk om eerst een adviesafspraak te maken. Hiervoor kunt u eerst telefonisch contact met ons opnemen via 0299 700 266 of stuur een e-mail naar info@mabawaterland.nl. Wij staan u graag persoonlijk te woord om al uw vragen te beantwoorden.