Taludbestrating in Noord-Holland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Voor taludbestrating in Noord-Holland schakelt u MABA Waterland B.V in. Ons bedrijf uit Purmerend is gespecialiseerd in het plaatsen, concipiëren, onderhouden en renoveren van verschillende bouwwerken. Dat geldt voor bouwwerken van onder meer hout, beton, staal en composiet. Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Taludbestrating professioneel laten aanleggen in Noord-Holland

Als GWW-bedrijf in de regio Waterland voeren wij diverse projecten uit. Onze aannemers zijn gespecialiseerd in de tunnel-, water- en houtbouw. Het is mogelijk om bij diverse projecten in Noord-Holland taludbestrating aan te laten leggen. Dit doen wij bij het bouwen van bruggen, maar ook tunnels en aan de waterkade. Deze bestrating is bijvoorbeeld in te zetten als extra versteviging van de oeverkade. Naast deze methode biedt ons bedrijf ook andere oplossingen aan, zoals het plaatsen van beschoeiing of een betonnen damwand. Wij gaan graag met u in gesprek over onze werkwijze en om u te voorzien van deskundig advies.

close up brug leuningwoningen aan het water

Bel ons voor een adviesafspraak

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf in Purmerend? Schakel ons dan in voor het aanleggen van taludbestrating in Noord-Holland. Voor meer informatie of deskundig advies kunt u contact met ons op nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0299 700 266 of stuur een e-mail naar info@mabawaterland.nl.