Beschoeiing laten plaatsen in Noord-Holland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

MABA Waterland B.V. uit Purmerend beschikt over de kennis en ervaring om beschoeiing te plaatsen in Noord-Holland. Ons bedrijf beschikt over een breed scala aan oeverconstructies, waaronder beschoeiing. Dankzij deze constructie is de oever of waterkant beschermd tegen alle invloeden die de waterkant in gevaar kunnen brengen.

Beschoeiing of een andere constructie laten plaatsen in Noord-Holland

Voor oevers biedt ons bedrijf diverse constructies aan, waaronder beschoeiing. Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor een oeverconstructie die past bij de situatie en omgeving van de vaarweg en het water. Ons waterbouwers kijken na alle omgevingsfactoren en zullen kiezen voor de oeverconstructie die het beste past bij uw situatie. Naast beschoeiing plaatsen wij ook betonnen damwanden en taludbestrating in Noord-Holland. Niet alleen in de waterbouw kunnen beschoeiingen worden gebruikt, ze zijn ook uiterst geschikt voor de bouwsector. Bekijk gerust onze uitgevoerde projecten.

close up brug leuningwoningen aan het water

Neem contact met ons op voor passend advies

Wilt u graag beschoeiing laten plaatsen in Noord-Holland? Of zoekt u een aannemer in de waterbouw? Schakel dan ons bedrijf uit Purmerend in. Heeft u vragen of wilt u passend advies ontvangen? Maak dan een adviesafspraak. Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0299 700 266 of stuur een e-mail naar info@mabawaterland.nl.