Brugbouw in de regio Waterland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Ons bedrijf in brugbouw omstreeks Waterland heeft diverse mogelijkheden tot het bouwen en onderhoud van bruggen in uw regio. Onze ervaring betrekt het gehele proces van ontwerp, aanleg tot onderhoud van uw brug. Kwaliteit is waar ons bedrijf in Purmerend, omstreeks Waterland, voor staat en dit ziet u terug in onze brugbouw.

Onderhoud aan uw brug met ons bedrijf in brugbouw nabij Waterland

Het onderhoud van een brug is volgens ons bedrijf in brugbouw omstreeks Waterland van essentieel belang voor de veiligheid. Dit kan variëren van kleine reparaties tot grootschalige renovatie aan uw brug. Denk hier bijvoorbeeld aan het vervangen van brugdekdelen, opnieuw opbouwen van houten bruggen of het opnieuw aanbrengen van schilderwerk, metselwerk en betonreparaties. Het is mogelijk om deskundig onderhoudsadvies van ons te ontvangen, zodat u weer welke manier van reinigen het meest geschikt is. Onze waterbouwers in Purmerend, nabij Waterland, hebben naast onderhoud ook ervaring met het bouwen van bruggen. MABA Waterland B.V. werkt met verschillende materialen, zoals hout, staal, beton en composiet. Om zo effectief mogelijk onderhoud te plegen en zo veilig mogelijk te bouwen is het voor ons bedrijf in Waterland noodzakelijk dat de bruggen ongeveer één werkdag worden afgezet. De locatie zal bij het starten van de werkzaamheden afgezet worden, na afronding zal deze weer vrij worden gegeven. Naast het bouwen van bruggen kan ons bedrijf ook uw waterweg voorzien van oeverconstructies, denk hier bijvoorbeeld aan een betonnen damwand of beschoeiingen.

brug in woonwijkhouten brug in woonwijk

Neem contact met ons op voor advies op maat

Wilt u advies over het onderhoud van een brug in de regio waterland? Of wellicht wilt u een brug laten bouwen? Neem dan contact met ons brugbouw bedrijf in Purmerend op per telefoon via 0299 700 266 of stuur een email naar info@mabawaterland.nl. Wilt u meer weten over ons aanbod aan diensten en onze werkwijze? Bekijk dan onze website.