GWW bedrijf in Noord-Holland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Ons GWW-bedrijf (grond-, weg- en waterbouw) omstreeks Waterland, in Noord-Holland, heeft een breed portfolio aan diensten. Onze diensten bestaan onder andere uit het plaatsen van en onderhoud aan de volgende disciplines: bruggen, houtbouw, steigers, oeverconstructie, staalbouw, betonbouw, verkeersmaatregelen.

GWW-bedrijf met projecten in regio Waterland, Noord-Holland

Ons bedrijf, gespecialiseerd in GWW, gevestigd in Waterland, Noord-Holland, beschikt over deskundige ervaring met betonbouw, houtbouw en staalbouw. Regelmatig verzorgen onze werknemers allerlei soorten betonbouw- en staalbouwprojecten. Tevens beschikt MABA Waterland B.V. in Purmerend over grote kennis aan houtbouw en waterbouw. Ook hier kunnen onze werknemers u van dienst zijn bij al uw projecten. Denk hier bijvoorbeeld aan het ontwerpen van bruggen. Naast onze diensten biedt ons GWW-bedrijf omstreeks Waterland in Noord-Holland ook een breed scala aan projecten aan. Onze projecten zijn beschikbaar voor de gemeente, provincie, maar ook voor projecten aan huis. Een aantal voorbeelden van deze projecten plaatsen van pergola’s, maar ook:

  • Renovatie van houten bruggen;
  • Vernieuwingen van toegangsdammen;
  • Onderhoud aan bruggen;
  • Onderhoud aan steigers;
  • Vernieuwing van oeverconstructies, zoals betonnen damwanden en beschoeiingen.

GWW-bedrijf in Waterland met ervaring in tunnels

Een aannemer in tunnelbouw heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Ons GWW-bedrijf in Purmerend heeft ervaring met het plaatsen van brandwerende beplatingen in tunnels, conform de nationale richtlijnen hiervan. Hiernaast installeren en onderhouden wij ook vluchtdeuren.

Kleine ophaalbrug in woonwijkhuizen aan het water

Bel ons voor deskundig advies voor al uw projecten

Neem telefonisch contact met ons op via 0299 700 266 en ontvang persoonlijk advies voor al uw projecten. Wilt u meer weten over ons aanbod en onze werkwijze? Of hoe wij een vlonder plaatsen? Stuur dan een e-mail naar info@mabawaterland.nl.