Brug constructie

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor uw brug kan meedenken over de constructie? Ons bedrijf in Purmerend heeft deskundige ervaring met het plaatsen, concipiëren en renoveren van al uw bouwwerken, van brug tot voetgangersovergang. Onze expertise beslaat verschillende soorten materiaal, waaronder hout, beton, staal en composiet.

Wij verzorgen voor uw brug de constructie

Het is belangrijk dat een brug de juiste constructie heeft, deze bestaat uit verschillende belangrijke elementen. Het is belangrijk om tijdens het ontwerpen van de brug rekening te houden met de volgende punten. Wat is het beoogde doel van de brug? Denk hier aan het type verkeer dat de brug gaat gebruiken. Hoe groot wordt de brug? Dit heeft namelijk invloed op de ideale materiaalsoort voor het brug bouwwerk. Hout is een esthetische keuze in materiaal, maar vergt geregeld onderhoud en heeft over het algemeen een kortere levensduur dan andere materialen, zoals beton of staal. Voor grotere burg bouwwerken is een constructie van beton of staal een ideale optie. Dit is vanwege de duurzaamheid en draagkracht. Daarentegen hebben deze materialen een specifieke uitstraling, die wellicht niet altijd passend is in de omgeving. Denk hier bijvoorbeeld aan een natuurbrug. Hier is een brug bouwwerk van composiet wellicht een mogelijkheid, dit is een lichte, uiterst duurzame materiaalsoort die onderhoudsvriendelijk is en dichter naar de natuurlijke uitstraling van hout neigt.

Onderhoud aan de constructie van een brug of ander bouwwerk

Naast concipiëren kan ons bedrijf in Purmerend ook onderhoud bieden aan uw bestaande bruggen. Dit varieert van de renovatie van houten bruggen tot reiniging en reparatie van betonnen bouwwerken. Bij houten bruggen is het belangrijk dat u deze regelmatig reinigt. Hout is een natuurproduct en is een goede voedingsbodem voor de groei van mos, algen en paddenstoelen. Hierdoor kan een houten brug bouwwerk glad worden en gevaarlijk om over te steken. Dit druist natuurlijk in tegen de functie van de brug. Heeft u een houten brug die onderhevig is aan natuurlijk verweer? Ons GWW-bedrijf in Noord-Holland kan de onderbouw en leuningen. Daarnaast kunnen wij de brugdekdelen van uw brug volledig renoveren. Een betonnen of stenen constructie van je brug heeft ook kans op mos- en algenvorming, maar is gemakkelijk te reinigen. Ons bedrijf kan gemakkelijk metsel- en betonreparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

close up brug leuningwoningen aan het water

Bel ons voor deskundig advies

Heeft u interesse in onze diensten? Schakel ons dan in om uw burg te voorzien van een sterke constructie. Bent u op zoek naar het juiste advies bij voor het vervangen van een brug in Noord-Holland? Bel dan nu MABA Waterland B.V. in Purmerend op 0299 700 266 voor deskundig advies ingericht op uw situatie of stuur een email naar info@mabawaterland.nl.