Vervanging van dekdelen in Noord-Holland

✓ Breed portfolio
✓ Diverse certificaten
✓ Veelzijdige aannemers

Voor de vervanging van dekdelen schakelt u dé expert in Noord-Holland in. MABA Waterland B.V. in Purmerend is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van diverse bouwwerken, waaronder bruggen. Dekdelen worden gebruikt voor bruggen. Wij verzorgen het ontwerp, plaatsing en onderhoud van dekdelen in diverse materialen. Lees verder voor meer informatie.

Vervanging van houten of stalen dekdelen in Noord-Holland

Als GWW-bedrijf bieden wij verschillende diensten aan, waaronder her zorgen van de vervanging van dekdelen in Noord-Holland. Dekdelen zijn  een ideale oplossing voor de bekleding van een burg. Ons bedrijf maakt gebruikt van verschillende dekdelen. Voor de bruggenbouw is staal een goed materiaal. Het heeft namelijk een hoge draagkracht en is eenvoudig te onderhouden. Naast staal werken wij ook met andere materialen, namelijk hout en composiet. Dit wordt gebruik bij een brug die een natuurlijke uitstraling heeft. Hout is daarentegen niet onderhoudsvriendelijk. Het is ook mogelijk dat wij de gehele brug vervangen.

close up brug leuningwoningen aan het water

Neem telefonisch contact met ons op

Ons bedrijf in Purmerend verzorgt de vervanging van uw dekdelen van a tot z in heel Noord-Holland. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0299 700 266 of stuur een e-mail naar info@mabawaterland.nl. Onze specialisten voorzien u graag van passend advies.